jueves, 10 de junio de 2010

"Patos a l'agua!"



Què millor que remullar-te amb aigua ben fresqueta en un dia tan calorós com el passat divendres, dia de la jornada esportiva?
Quan vam elaborar les proves de la gimcama i vam veure que en alguna d'elles els nois i noies havien de passar per l'aigua, ja vam saber que aquell dia poca gent es salvaria d'alguna que altra ruixada. Des dels més petits de 1r d'ESO fins a nosaltres, els de batxillerat, vam poder observar com les persones inscrites a la gimcama quedaven xops de dalt a baix a causa dels globus d'aigua, la manguera o ampolles d'aigua.

A mesura que anava passant el dia, tot semblava molt monòton: els futbolistes al camp de futbol jugant, els jugadors de bàsquet al seu camp, els tenistes a les pistes de tenis i els "gimcaners" voltant per l'institut en busca de les proves. No va ser fins després del pati que la cosa es va animar. Coincidint amb les proves d'aigua de la gimcama, la gent va començar a canviar el rostre de la seva cara: alguns, espantats, es mig queixaven que no volien mullar-se; d'altres, més llançats i aventurers, es morien de ganes de remullar-se, i al cap i a la fi, tothom va acabar amb un somriure d'orella a orella i amb ganes de més xauxa.
La foto mostra una prova que consistia en què part del grup s'havia de col·locar al terra i un membre d'aquest els llançava un globus d'aigua o bé s'untava d'espuma i s'afeitava sobre tots els que estan ajaguts.
Al cap d'uns pocs moments petits i grans carregaven globus i ampolles d'aigua per llançar-les als seus amics o a qualsevol innocent que trobessin, fou tot un espectacle.

Però...què és una jornada esportiva escolar sense aquesta diversió tan estiuenca? Tot sigui per desconnectar de la rutina i gaudir d'un magnífic i assoleiat dia sense llibres ni pissarres, sinó a l'aire lliure i compartint divertides estones amb els companys i companyes!

1 comentario:

  1. Desconnectar de la rutina va molt bé. Tens raó, els estudiants de l'institut es van divertir. Guardem aquesta imatge a la nostra retina: una colla de joves estirats a terra esperant un ruixat de globus d'aigua!

    ResponderEliminar